Eniro sjökort symboler

Kort A

Följande symboler, förkortningar och begrepp är ett utdrag från Kort 1/ INT 1. Publikationen utges av Sjöfartsverket. Bottenbeskaffenhet. S Sand / Sand.

Beteckningar i svenska sjökort – Sjöfartsverket

beteckningar_INT_contour.pdf

Sjökorts Symboler. Mitt konto; Logga ut.

Sjökorts Symboler – Eniro på sjön

Eniros sjökort går att hitta som en del av våra kartor på Eniro.se. I Eniros populära app Eniro På sjön hittar du även gratis sjökort över svenska farvatten …

Vanliga frågor om Eniros sjökort

Vanliga frågor om sjökort | Eniro

Vass eller säv. Hus, byggnader. Beteckningar i svenska sjökort. Följande symboler, förkortningar och begrepp är ett utdrag från Kort 1/ INT 1. Publikationen …

Eniros sjökort är en del av vår kart-tjänst. Vad visas på sjökorten, hur mäter man avstånd, vad betyder nm på sjökort m.m.

Beteckningar i svenska sjökort

13 juni 2008 — Från och med 2008 kommer symbolerna i svenska sjökort att ändras för att anpassas till internationella specifikationer.

Nya symboler i sjökortet – Praktiskt Båtägande

Har börjat prenumerera på Hyrdographicas sjökort i Eniro på sjön och det var ju förnämliga hamnskisser.

Från och med 2008 kommer symbolerna i svenska sjökort att ändras för att anpassas till internationella specifikationer.

Symboler Hydrographicas hamnskisser? – Maringuiden

Symboler Hydrographicas hamnskisser? – Navigation – Maringuiden

Sjökort · Det hydrografiska innehållet är främst djupuppgifter såsom djupsiffror, djupkurvor, bottenbeskaffenhet och symboler som tagits fram från sjömätningar.

Har börjat prenumerera på Hyrdographicas sjökort i Eniro på sjön och det var ju förnämliga hamnskisser. Dock hittar jag ingen teckenförklaring för just hamnskisserna. En del kan jag gissa men vad betyder den svarta trekanten/pilen som finns vid en del tilläggningsplatser?

Sjökort – Wikipedia

6 aug. 2010 — Symboler på sjökort Båtar och sjöliv. … Har kikat runt på Sjöfartsverkets symbol-info men hittar inte symbolen … http://kartor.eniro.se/

Symboler på sjökort – Flashback Forum

Keywords: eniro sjökort symboler