Glasberga nyheter

Nyheter | Glasberga Sjöstad

INVIGNING AV GLASBERGAS TEMALEKPLATS DEN 20 SEPT KL 16! sep 17, 2018 Nyhet. Nu är den mycket efterlängtade temalekplatsen i Glasberga Sjöstad färdig och det …

Senaste nyheterna från Södertälje – Aftonbladet

Södertälje – Senaste nyheterna från Södertälje

Beskedet: Bromma flygplats blir kvar. Bromma flygplats kommer inte läggas ner, rapporterar SVT Nyheter Stockholm. TÅGTRAFIK JUST NU. Tågtrafik.

Ta del av allt som händer i Södertälje.

häng med till nya våtmarken i Glasberga – Södertälje

Här grävs det för bättre vatten – häng med till nya våtmarken i Glasberga | SVT Nyheter

16 dec. 2022 — I Glasberga grävs det just nu för att hindra föroreningar och övergödning av näringsämnen i omkringliggande sjöar.

En till våtmark väntas bli klar i Södertälje nästa år. I Glasberga grävs det just nu för att hindra föroreningar och övergödning av näringsämnen i omkringliggande sjöar.

Tog mark för att bygga parkeringsplatser – Södertälje

Tog mark för att bygga parkeringsplatser – ”Kommunens mark är folkets mark” | SVT Nyheter

18 jan. 2023 — I Glasberga har en bostadsrättsförening olovligen tagit kommunal mark för privat bruk. … Jag fick reda på den här konflikten i nyheterna.

I Glasberga har en bostadsrättsförening olovligen tagit kommunal mark för privat bruk. Södertälje kommun tar nu hjälp av Kronofogden för att tvinga föreningen att återställa marken.– Vi har gett dem möjlighet att göra en rättelse, säger Andreas Klingström, samhällsbyggnadsdirektör.

Glasberga – Södertälje kommun

Vill du engagera dig? Du behövs! Behöver du en god man? Nyheter omsorg och socialt stöd · Kvalitet och utveckling · Företagande · E-tjänster blanketter.

Glasberga vård- och omsorgsboende ligger centralt i Glasberga sjöstad i utkanten av Södertälje med gångavstånd till Glasbergasjön. I närheten finns också fina grönområden med promenadvänliga gångvägar. Boendet består av 68 lägenheter och avdelningar med såväl demensinriktning som somatisk inriktning.

Nyheter och händelser | Polismyndigheten – Polisen

Webbplats för polisen i Sverige. Gör polisanmälan och tipsa polisen. Vid pågående brott – ring 112. Hitta adresser och öppettider för polisstationer.

Glasberga sjöstad, Glasberga våtmark och Glasbergasjön

Glasberga sjöstad, Glasberga våtmark och Glasbergasjön » wrs.se

Strax utanför Södertälje centrum ligger den nya stadsdelen Glasberga sjöstad. Den intilliggande Glasbergasjön är en viktig tillgång för stadsdelen, …

Glasberga Sjöstad – Telge

Glasberga Sjöstad

Glasberga Sjöstad är ett nytt bostadsområde som växer fram ett par kilometer öster om Södertälje. Glasberga AB ägs till lika delar – 25 procent – av Telge.

Glasberga Sjöstad är ett nytt bostadsområde som växer fram ett par kilometer öster om Södertälje. Glasberga AB ägs till lika delar – 25 procent – av Telge…

Glasberga Wok & Sushi on Instagram: “NYHETER! Se …

152 Likes, 4 Comments – Glasberga Wok & Sushi (@glasberga.wok.sushi) on Instagram: “NYHETER! Se hit alla sushi älskare! Nu kan vi stolt presentera …

Glasbygatan 23, Glasberga Sjöstad, Södertälje

Glasbygatan 23, Glasberga Sjöstad, Södertälje – Fastighetsbyrån

På Glasbygatan 23 presenteras en välplanerad, stilren och fräsch gavel 3:a om ca 71 kvm i populära Glasberga. Bostaden är välplanerad med modern och öppen …

På Glasbygatan 23 presenteras en välplanerad, stilren och fräsch gavel 3:a om ca 71 kvm i populära Glasberga. Bostaden är välplanerad med modern och öppen planlösning. Rymlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. Den stilfulla och ljusa interiören följs i hela lägenheten och ger ett modernt samt smakfullt intryck. Barnvänligt område med närhet till fina naturområden, motorväg, kommunikationer, Ica Maxi och Biltema. Välkomna!

Keywords: glasberga nyheter