Sofia dahlström svt

GT:s chefredaktör Sofia Dahlström slutar – börjar på SVT

GT:s chefredaktör Sofia Dahlström slutar – börjar på SVT | SVT Nyheter

Sofia Dahlström. Programchef SVT Samhälle Göteborg på SVT. SVT. Greater Gothenburg Metropolitan Area. 519 följare Fler än 500 kontakter.

Sofia Dahlström slutar som chefredaktör på GT/Expressen för tjänsten som ny programchef på SVT:s samhällsavdelning i Göteborg. – Det känns spännande! Jag kommer till en grupp med enormt kompetenta journalister, säger Sofia Dahlström.

Sofia Dahlström – Programchef SVT Samhälle Göteborg

Anna Sofia Dahlström, född 16 april 1973 i Göteborg, är en svensk journalist och sedan maj 2019 Programchef SVT Samhälle Göteborg.

Sofia Dahlström – Wikipedia

Sofia Dahlström finns på Facebook Gå med i Facebook för att komma i kontakt med … Sofia Dahlström, profile picture … Programchef SVT Samhälle Göteborg.

Sofia Dahlström | Facebook

22 jan. 2019 — GT:s chefredaktör Sofia Dahlström slutar och går till en tjänst som ny programchef på SVT:s samhällsavdelning i Göteborg, skriver SVT.

GT:s chefredaktör slutar – går till SVT Göteborg – SvD

GT:s chefredaktör slutar – går till SVT Göteborg | SvD

6 apr. 2021 — Såg debatten med henne i SVT Aktuellt och tyckte det var absurt och tragikomiskt. Hennes vinkling med filmen, som hon förklarade det, …

GT:s chefredaktör Sofia Dahlström slutar och går till en tjänst som ny programchef på SVT:s samhällsavdelning i Göteborg, skriver SVT. – Det känns spännande! Jag kommer till en grupp med enormt kompetenta journalister, säger Sofia Dahlström till kanalen. Dahlström har varit chefredaktör på GT sedan maj 2015 och tillträder sitt nya jobb på SVT …

Sofia Dahlström SVT Programchef SVT Samhälle Göteborg

Anna Sofia Dahlström, född 16 april 1973 i Göteborg, är en svensk journalist och sedan maj 2019 Programchef SVT Samhälle Göteborg.

Sofia Dahlström – Wikiwand

GT:s chefredaktör Sofia Dahlström slutar och går till en tjänst som ny programchef på SVT:s samhällsavdelning i Göteborg, skriver SVT.

Sofia Dahlström – Omni

Omni – Alla nyheter. Alla perspektiv.

22 jan. 2019 — Sofia Dahlström lämnar Expressens göteborgsedition GT för att i stället bli programchef på SVT Göteborg. ” Jag lämnar en sjukt spännande och …

Alla nyheter. Alla perspektiv.

GT:s chefredaktör går till SVT – Dagens Media

Född: 1973. Började skriva för GT: Tog över som chefredaktör i maj 2015 och skriver krönikor sedan dess. Har tidigare: Mycket blandat inom journalistiken. Har …

Sofia Dahlström lämnar Expressens göteborgsedition GT för att i stället bli programchef på SVT Göteborg. ” Jag lämnar en sjukt spännande och häftigt arbetsplats för en ny sjukt spännande och häftig arbetsplats”, säger hon.

Sofia Dahlström – Expressen

Keywords: sofia dahlström svt