Kreativa lösningar med LED

Ingen kan väl ha undgått den nya trenden inom ljusinnovationer, nämligen LED. Även om Led är det miljövänliga och kostnadseffektiva sättet att föra nytt ljus in i vår hem eller kontor så ger de också möjlighet till nya trender med kreativa armaturlösningar. Vi berättar gärna mer om kreativa lösningar för just ditt hem eller kontor med LED.

Varför LED?

Det bästa valet för dig när det kommer till ljuslösningar är LED. Även om du sedan tidigare har gamla glödlampor måste dessa fasas ut och LED komma in men med den nya ljusdiodstekniken följer även kreativa idéer med LED-lampor. De kreativa lösningarna är en bonuseffekt på att vi fasar in LED. Det miljömässiga bästa alternativet för våra ljuslösningar är nämligen LED. De är dessutom extremt hållbara, vilket gör att du tjänar även in pengar på att använda LED istället för vanliga glödlampor.

Kreativiteten även i armatur

Nu när LED har tagit över marknaden fasas även in nya armaturlösningar för just LED. Det innebär att du kan tänka i helt nya banor när det gäller ljuslösningar. Dioder kan användas till väldigt mycket och inte minst till häftiga lösningar som exempelvis bakgrundsbelysning eller som nya armaturlösningar till ditt kontor.

Välj olika färglösningar

Med LED kommer också en bredare möjlighet att välja färgtoner. Allt detta kan förändra hela rummet. Med en ny ljuslösning kan du dämpa eller lysa upp, beroende på hur du vill. Du kan också använda dig av hela färgskalan på ett helt nytt sätt. Vissa LED lösningar kan även ändra färg under tiden de lyser. Med en smart fjärrkontroll kan du dessutom själv styra det mesta. LED har naturligtvis även dimmerlösningar. Våga att testa och experimentera mellan olika lösningar. Det kan ju vara så att en LED-lösning kanske inte passar i ett rum med en slags miljö, men passar perfekt i en annan miljö. Vissa lösningar är unika för just ditt hem eller ditt kontor.